ALOHAAA
Blijf op de hoogte en volg Yesim
15 Juni 2007 | Turkije, Istanbul
bedankt voor jullie berichten! İk heb de tijd van mn leven haha (beetje overdrijven). İk ben nu echt bruin, wat logisch is als je 4 dagen achter elkaar naar 3 verschillende stranden (op een dag) gaat hahaha.
Op de terugweg naar huis (bochtige weg) kwam er een scooter aan en die gleed uit, die man pleurde volgens mij paar meter het ravijn in. Dus wij stoppen en kijken of we iets konden doen, maar het was geen ravijn. Hij was gewoon een paar meter naar beneden gerold.
Vandaag is mijn verveeldag, misschien dat ik straks nog ergens heen ga...
Het is hier super warm, gisteren keek ik naar een thermometer in de stad en daar stond 31 graden op, vandaag is het warmer!
Nou, dit was het weer voorlopig. Tot de volgende keer.
P.S.1 İk wil graag foto's plaatsen maar ik kan mijn memory card nergens in stoppen, ik moet ergens een aparte card reader vandaan halen.
P.S. 2 İk ben pokke verkouden omdat het super warm is en dan drink je alleen koude dranken en zoek je verkoeling op... Nu ben ik een snotneus hehe
15 Juni 2007 - 19:30
Henny:
hoi Yesim wat fijn dat alles goed gaat.ik kan niet wachten op je foto's ik heb het maar druk met "waar ben jij nu" onze Kim zit in Mexico en ik had iemand gevonden die er al zat dus kan ik alles goed bij houden! leuk is dat.Turkije/Mexico/Nieuw Zeeland. eens mens komt nog eens ergens (met mijn berichtjes dan he!) Yesim geniet nog lekker van je vakantie en hou ons op de hoogte he. tot de volgende keer Liefs Henny -
16 Juni 2007 - 21:14
Yasemin:
Vandaag heeft het super hard geregend.
Ik ben nog steeds spierwit en heb over 2 weken tentamen...Je snapt wel dat ik nu super jarloers ben op jou :)
18 Juni 2007 - 05:31
Julie:
Hay Yesim! Begin een beetje jaloers te worden op je vakantieverhalen. Ik ga pas over 12 weken.... naar Duitsland! Dus zo bruin als jij word ik waarschijnlijk ook niet. Ik mis je elke zaterdag weer, want niemand kan haar weg zo goed vinden op de Classic&BiB als jij! (en maakt zulke scherpe opmerkingen) Beleef vooral veel avonturen!
20 Juni 2007 - 14:27
Pascal:
wat zul jij het toch zwaar hebben aldaar! nog 1 dag en we komen naar je toe! ben je gelukkig daar en wil je voor altijd blijven?
tot snel, kusjes vanuit breda -
26 Juni 2007 - 20:16
Stefan H&M :
Hoi, prinses snotneus Ik ben blij dat het goed gaat. het is hiet rotweer het lijkt wel herfst nog 4 weken en dan heb ik ook vakantie. Ik hoop dat het dan wat beter is want ik ga niet weg. Joyce en Hanna gaan binenkort ook weg ze hebben allebei al een baan. Joyce is met een 9 geslaagd. Hoe was met met die man van die scooter had hij helemaal niks. Ik spreek je later weer. Groeten Stefan -
13 Juli 2007 - 09:50
Rachida:
hej nish... leuke foto's....het regend hier alleen.ik geef eerlijk toe dat ik je nu zwaar benijd! -
26 Juli 2007 - 06:50
Rachida:
hej ik heb je kaart ontvangen! thanks ..... :-)