Nog steeds de bergen...
Door: Yesim
Blijf op de hoogte en volg Yesim
23 Augustus 2007 | Turkije, Istanbul
Mijn verblij in de bergen duurt langer dan verwacht, ik ben nu in Trabzon (grote stad) bij m'n tante. Ik dacht laat ik ze maar verblijden met een bericht en wat nieuwtjes...
Nou laat ik beginnen bij mijn verblijf in de bergen, het regent in de bergen evenveel als in Nederland alleen wat heftiger met onweer etc. Ik ben er al 3 wejen en 2 dagen en ik ben er helaas nog een week! Ach ja, oma ook weer blij.
Ik ben hier best ziek geworden en ben veel afgevallen, maar de kilo's zullen in Istanbul er wel aanvliegen denk ik hahaha. In NL eet ik bijna noooiiit bij de Mac maar nu heb ik zo een zin in een McChicken menu haha. Ik ga hier in Trabzon wel naar de Mac :D Geloof me in de bergen 3 weken geen junkfood en iedere keer hetzelfde komt je keel uit!
Voor de rest ben ik naar een paar bruiloften geweest, in Turkije trouwt op een dag meer mensen dan in NL in 2 jr volgens mij, elke weekend hoor je tientallen auto's toeteren (bruidsstoet).
Maar goed, ik ga dr vandoor.. Oja mn school begint 3 september, dan kan ik jullie meer vertellen. Ik vind het ook zeer jammer dat ik niet naar Antalya kon komen, maar jaaa, volgende keer beter!
Tot schrijfs allemaal!
24 Augustus 2007 - 09:53
Pascal:
he yesim,
ja das zeker jammer dat je niet in antalya kon komen, anders hadden we een turks dansje gedaan op het strand. overigens hebben we dit dansje een keer 's ochtends na de vloeropstart gedaan bij de hennes met julie, marjolein, nicole en sim. wat zal je oma blij zijn en je vriend straks ook: een superslanke yesim!!! in nederland alles goed, best aardig weer deze week. heb je al zin in school? we missen je op de classic, maar marjolein is je beste opvolgster die je je kan bedenken! veel plezier nog en tot volgende keer,
kusje pascal