Terug van de bergen - Reisverslag uit Istanbul, Turkije van Yesim U - WaarBenJij.nu Terug van de bergen - Reisverslag uit Istanbul, Turkije van Yesim U - WaarBenJij.nu

Terug van de bergen

Door: Yesim

Blijf op de hoogte en volg Yesim

31 Augustus 2007 | Turkije, Istanbul

Hoi allemaal,

bedankt voor jullie reacties! Ik ben gisterenavond teruggekomen van de bergen. De reis duurde maar liefst 14 uur incl. 2,5 uur pauze. We waren om 4 uur 's ochtends vertrokken, ik had knallende hoofpijn in de auto en ik was misselijk! Na ongeveer 3-4 uur geleden te hebben was het spontaan over. Toen we waren aangekomen zelfde verhaal helaas, vanochtend exact hetzelfde, maar nu gaat het ok. Hopen dat het zo blijft want maandag moet ik naar school.

Net als jullie, ben ik ook zeer nieuwschierig naar mijn toekomstige vrienden en verblijfplaats.

Ik heb eigenlijk niet veel te melden want in de bergen was letterlijk niks te doen!

EMELLLL gefeliciteerd met je bruiloft (zeg je dat zel zo?), Jammer dat ik er niet bij kan zijn :( Vanaf vandaag ga je dus als getrouwde dame het leven door!

Deniz jij ook alvast gefeliciteerd, zeer spijtig dat ik er niet bij kan zijn :(

Allemaal jullie schuld, jullie moeten zo nodig trouwen als ik in Turkije zit :)
Geintje geintje!

Nou dames en niet te vergeten heren,
ik laat wat van me horen zodra ik m2n nieuwe vrienden heb ontmoet!

De groetuuuhh