Op naar de tussentoetsen
Door: Yesim
Blijf op de hoogte en volg Yesim
26 Oktober 2007 | Turkije, Istanbul
het is weer een tijdje geleden dat ik jullie verblijd heb met mijn leuke berichten. Over 1 week beginnen mijn tussentoetsen. Ik heb 3 tussentoetsen, waaarvan ik voor 2 tussentoetsen per toets 2 hfd´s met leren (super weining dus).
Afgelopen donderdag was er een demonstratie op onze school tegen de PKK en het was ook een soort herdenking voor de soldaten die gesneuveld zijn (binnen een tijd van 1 maand meer dan 20). Ik heb nog een filmpje maar het is weer een heel gedoe om die op internet te zetten dus jullie moeten het doen met de (vernieuwde) foto's.
Maar goed, eehmm wat kan ik jullie vertellen over mn avonturen... Ikheb eigenlijk helemaal niks meegemaakt, ik heb een monotoon leven in ISTANBUL!!! Het komt o.a. door het weer, het is echt NL-weer, ene keer regen andere keer weer zon. Ehmmm ik heb echt niks ondernomen, het is van school naar mnkamer en dan uit eten met de dames en dan met zn allen kletsen.
Maar goed, ik ga dr vandoor ff wat overschrijven, groetjessss.