Het einde nadert - Reisverslag uit Istanbul, Turkije van Yesim U - WaarBenJij.nu Het einde nadert - Reisverslag uit Istanbul, Turkije van Yesim U - WaarBenJij.nu

Het einde nadert

Door: Yesim

Blijf op de hoogte en volg Yesim

03 Januari 2008 | Turkije, Istanbul

Hallo allemaal!

Het is weer een lange tijd geleden dat ik jullie geschreven heb. Ik heb niet veel avonturen meegemaakt, echter, voor jullie een korte samenvatting...

Aangezien ze hier geen sinterklaas of kerst vieren, kan je nergens pepernoten, taai taai e.d. verkrijgen. Gelukkig kwam mn pa naar Istanbul dus heeft hij wat meegenomen. Samen met zn 4-en hebben we ze lekker weggewerkt.

We hadden 1 week vakantie met offerfeest en dat kwam goed van toepassing, aangezien ik echt toe was aan vakantie!
Maaar helaas ik was 3 dagen goed verkouden dus lag ik plat op bed. Op de dag van het offerfeest ben ik, verkouden en al, naar mn tantes gegaan in Gebze. Ze hebben daar goed voor me gezorgd aangezien ik ineens genezen was :)

Zaterdag 22 december was er een voetbalwedstrijd, Fenerbahce tegen Trabzonspor. Daar zijn we met 10 man naar toe gegaan, helaas zijn we 6 van hun kwijtgeraakt in de drukte (zij stonden netjes in de rij, wij zijn snel voorgekropen haha). Het was zoo druk dat we bijna op elkaar stonden. Ik denk dat mensen echt voor de sfeer gaan aangezien je niks van de wedstrijd meekrijgt.

EEehhmmm oja de "echte" tentamens beginnen, ik zou 4 januari een toets hebben maar om een of andere reden zijn alle lessen en toetsen afgelast. Helaas zijn ze verschoven naar de 19e (op een zaterdag!).

Ojaaaa HET SNEEUWT!!!!
Weer een lange tijd geleden dat ik sneeuw had gezien zeg!

Voor de rest, ik ben 27 januari terug in Nederland, dan kunnen we met zn allen volop bijkletsen!

• 07 Januari 2008 - 20:25

Emel Can:

Hoi Yesim,

Wat leuk dat je weer terugkomt! Toch een lange tijd geleden dat we elkaar hebben gesproken..

Nog veel succes met je tentamens! Geniet van je laatste weken.

Emel

• 26 Januari 2008 - 11:03

Serife:

Wat dacht je toch maar effe naar kikkertjesland:))

Tot hoors

• 26 Januari 2008 - 11:16

Serife:

Zo een half jaartje In Turkije zit er weer op. Is zeker wel snel voorbij gegaan?

In ieder geval, lijkt het me leuk om je weer terug te zien, hopelijk is alles naar wens verlopen.

See U:P
    Serife