After tussentoetsen
Door: Yesim
Blijf op de hoogte en volg Yesim
13 November 2007 | Turkije, Istanbul
Ja het weer is echt veranderd sinds juni haha, maar dat kon ook niet anders gezien de eerste week van november zelfs zonnig is geweest.
Ik heb 3 tussentoetsen gehad en 2 waren er super makkelijk, ik dacht dat elk moment een man uit de kast kon springen en 'SMILE YOU ARE ON CANDID CAMERA' zou zeggen. De derde en laatste toets was in het Turks, helaas niet zo makkelijk voor mij. We kregen een uitspraak van de rechtbank en daar moest je dan Nationaliteitsrecht op toepassen. Nu weten jullie waarschijnlijk dat uitspraken van de rechtbank in Nederland door een leek al moeilijk te begrijpen zijn. Nu moeten jullie zo een uitspraak in het Turks bedenken... Ik dacht dat ik perongeluk in 'Arabisch voor beginners' zat hahaha...
Ach jaaa niks aan te doen. Deze week is het gewoon lekker relaxen en wachten op de uitslagen, ik laat het jullie zo snel mogelijk weten.
Ik ga nu lunchen met vrienden, tot gauw!
P.S. Ik heb kaartjes gesdchreven e.d. het probleem zit 'm in de lange rijen bij de PTT
13 November 2007 - 15:17
Ahmet Baldede:
ik heb zowaar je verhale geleze net zoals vele andere verhale van andere mense. Trouwens mooie meid ben je hoor :)
neyse fijne periode nog meid.